Concept definitief ontwerpplan Kempenbaan Oost

Van 10 september 2020 tot en met 21 oktober 2020 ligt het concept definitief ontwerpplan van Kempenbaan Oost ter inzage.

De komende jaren wordt de Kempenbaan vernieuwd. Naast het westelijke deel van de Kempenbaan en de aansluiting op de A67 worden ook op het oostelijke deel van de Kempenbaan maatregelen getroffen om de doorstroming en de veiligheid voor de auto, de fiets, het openbaar vervoer en de voetganger te verbeteren. De voorbereidingen voor de aanpassing van de oostzijde van de Kempenbaan zijn in volle gang. Nu is het voorlopige ontwerp uitgewerkt tot een concept van het definitieve ontwerpplan.

Concept definitief ontwerpplan ter inzage

Het concept van het definitieve ontwerpplan is op 25 augustus 2020 door het college van burgemeester en wethouders vastgesteld en ligt van 10 september 2020 tot en met 21 oktober 2020 ter inzage in het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1). Tijdens deze periode kunnen belangstellenden het plan inzien.

Indienen zienswijze

U kunt van 10 september 2020 tot en met 21 oktober 2020 op het concept definitief ontwerpplan reageren. Stuur uw reactie daarvoor naar gemeente@veldhoven.nl of per post naar Gemeente Veldhoven / afdeling Regie en Ontwikkeling, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven, met vermelding van ‘zienswijze(n) Kempenbaan Oost ontwerpplan’.

Verdere procedure

Na 21 oktober beoordelen we de reacties. Mogelijk leidt dit tot enkele aanpassingen van het plan. Het college stelt daarna het definitieve plan en de beoordeling van de zienswijzen vast. Dit besluit maken we bekend en kunt u vervolgens inzien. Naast het concept definitief ontwerpplan, is er ook een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Als de bestemmingsplanprocedure is afgerond, gaan we het definitieve ontwerpplan uitvoeren. Tegen het definitieve ontwerpplan kunt u geen bezwaar of beroep meer aantekenen.

 

Naar boven