Gemeente Uden - vaststelling wijzigingsplan - Brabantstraat 12, Volkel

Burgemeester en wethouders van Uden maken bekend dat op 25 augustus 2020 het wijzigingsplan Brabantstraat 12, Volkel’ (NL.IMRO.0856.WPBrabanstraat 12-VA01) ongewijzigd is vastgesteld.

Voor welk gebied is dit?

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel ‘Brabantstraat 12, Volkel’.

Wat zijn de plannen?

Het wijzigingsplan voorziet in de splitsing van een cultuurhistorisch waardevolle woonboerderij. In het bestemmingsplan ‘Partiële herziening buitengebied 2017’ is hiervoor een wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Wat ligt ter inzage?

Het vastgestelde wijzigingsplan, de hierbij behorende bijlagen en het vaststellingsbesluit liggen ter inzage. Het wijzigingsplan zelf bestaat uit de verbeelding en de regels en een daarbij behorende toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van vrijdag 4 september 2020 gedurende zes weken, dus tot en met 15 oktober 2020 ter inzage.

Inzien

Het wijzigingsplan ligt ter inzage tijdens de openingstijden bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken in het Gemeentehuis, Markt 145 te Uden. De documenten zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente Uden, via www.uden.nl, onder ‘inwoners en ondernemers/bouwen en verbouwen/-bestemmingsplannen/overzicht bestemmingsplannen/plannen in procedure’. Het wijzigingsplan en de overige stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, via NL.IMRO.0856.WPBrabantstraat 12-VA01.

Rechtsmiddelen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • -

    Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college van Burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • -

    Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan bij het college van Burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

Voorlopige voorziening

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit de dag na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer 0413 281 911.

Uden, 3 september 2020

Burgemeester en wethouders van Uden

de secretaris

drs. D. van Deurzen

de burgemeester

drs. H.A.G. Hellegers

Naar boven