Onderhoudswerkzaamheden aan de Langenboomseweg in Zeeland

Vanaf maandag 31 augustus a.s. wordt er door Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. uit Uden onderhoud aan een deel van de Langenboomseweg uitgevoerd. Het gaat om het gedeelte vanaf de Kerkstraat tot aan de rotonde Vensteeg. Zie bijgevoegde situatietekening.

De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 3 september 2020.

Wat gaan we doen en wanneer?

  • Maandag 31 augustus

    Van de gehele rijbaan wordt de bestaande asfaltdeklaag eraf gefreesd. Daarmee verdwijnt ook de aanwezige wegmarkering.

  • Dinsdag 1 september

    Resterend freeswerk en daar waar nodig worden er in de asfalttussenlaag reparatievakken aangebracht.

  • Woensdag 2 september

    Op diverse locaties worden er goottegels herstraat en trottoirbanden hersteld.

  • Donderdag 3 september

    Op de gehele rijbaan wordt een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht.

Bereikbaarheid en planning

Het doorgaande verkeer op de Langenboomseweg wordt gestremd, maar de aanliggende woningen blijven bereikbaar. We kunnen de bereikbaarheid met een voertuig helaas niet altijd waarborgen.

De verhoogde kruising tussen Vederdistel en Vezelstraat blijft zoveel als mogelijk beschikbaar voor verkeersuitwisseling voor het plaatselijk verkeer.

Voor alle werkzaamheden geldt dat weersomstandigheden en onvoorziene zaken kunnen leiden tot wijzigingen in de planning.

Wegomleidingen

Gedurende de werkzaamheden op dit deel van de Langenboomseweg wordt er een omleidingsroute aangegeven.

In dezelfde periode vindt er op het deel Langenboomseweg, vanaf de aansluiting Veldzuring tot aan de Kleine Graspeel, werkzaamheden plaats in opdracht van Gasunie. Hiervoor is het doorgaand verkeer op dit gedeelte weg al een aantal weken gestremd.

De omleidingsroute voor het doorgaand verkeer loopt daarom via Puttelaar, Kerkstraat en Kleine Graspeel.

Heeft u vragen over de uitvoering?

Indien u vragen heeft over de uitvoering van de werkzaamheden dan kunt u tijdens werktijden contact opnemen met uitvoerder, de heer Andy Schuurman op telefoonnummer 0413-55850 of bij de toezichthouder de heer Paul Hasenbalg op telefoonnummer 06-81412166.

Indien u meer wilt weten over de werkzaamheden aan de bovenstaande wegen dan kunt u altijd contact opnemen met de heer Henk van Herpen van de afdeling Realisatie en Beheer van de gemeente Landerd op telefoonnummer: 0486 – 458171.

Naar boven