Ontwerp-afvalstoffenverordening Roerdalen 2020

In de vergadering van 11 augustus 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen besloten een ontwerp van de nieuwe afvalstoffenverordening 2020 gedurende zes weken ter inzage te leggen alvorens de verordening voor te leggen aan de gemeenteraad. De huidige afvalstoffenverordening stamt uit 2012 en is mede door aanstaande wijzigingen in de afvalinzameling toe aan herziening. Een actuele afvalstoffenverordening is bovendien nodig voor een adequate handhaving.

Inzage

De ontwerp-afvalstoffenverordening ligt met ingang van donderdag 27 augustus gedurende zes weken ter inzage. U kunt deze inzien via de website https://www.officielebekendmakingen.nl.

In het kader van de corona-richtlijnen is er een aangepaste procedure voor het inzien van stukken in het gemeentehuis. U maakt telefonisch een afspraak om de ontwerp-afvalstoffenverordening Roerdalen 2020 bij het Servicepunt Roerdalen te komen inzien.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze tegen de ontwerp-afvalstoffenverordening Roerdalen 2020 indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. U kunt ook een e-mail sturen naar afval@roerdalen.nl.

Naar boven