Verleende omgevingsvergunning Sint Nicolaasstraat 3 Lutjebroek

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken het volgende bekend.

Zij hebben een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van een woning op het perceel Sint Nicolasstraat 3 te Lutjebroek. De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de activiteit: Bouwen en Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening.

Het besluit is ten opzichte van het eerder ter inzage gelegen ontwerp niet gewijzigd.

Ter inzage

De aanvraag en de beschikking met bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 september 2020 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

  • 1.

    U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.PbNicolaasstraat3-VG01

  • 2.

    U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis aan De Middend 2 te Bovenkarspel. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon: 0228-510111 of via www.stedebroec.nl 

Beroep

Tijdens deze periode kan tegen het besluit een beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Er kan alleen beroep worden aangetekend door een belanghebbende die tijdig naar aanleiding van het ontwerp van het besluit een zienswijze heeft ingebracht, tenzij kan worden aangetoond dat men belanghebbende is en redelijkerwijs niet in staat is geweest dit te doen.

Naar boven