Coevorden, De Hulteweg 3b: vaststellen maatwerkvoorschriften (uitgebreide procedure)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend:

Besluit – vaststellen maatwerkvoorschriften (Uitgebreide procedure) voor

 

De Hulteweg 3b, 7741 LE Coevorden voor het samenvoegen van De Hulteweg 3a-3b- en 3c. Het adres dat overblijft na samenvoeging is De Hulteweg 3b, zaaknummer Z2020-00000827. Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ontvangen.

Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

 

Inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken inzien, vanaf de dag na verzenddatum van het besluit, tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden na een telefonische afspraak.

 

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit en door belanghebbenden die willen opkomen tegen wijzigingen in het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht. Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd.

Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Dit verzoek heeft een schorsende werking. U kunt ook digitaal procederen. Meer informatie vindt u op de website van de Rechtbank.

 

Coevorden, 18 augustus 2020

Burgemeester en wethouders van Coevorden

Naar boven