Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Middelblok 141, 2831 BM Gouderak

Op 10 juli 2020 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning voor het realiseren van een veldschuur t.b.v. opslag op locatie Middelblok 141, 2831 BM Gouderak. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer SXO-20201531.

Procedure

De aanvraag wordt behandeld volgens de uitgebreide procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld, neemt de gemeente een (ontwerp-)besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen 26 weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@krimpenerwaard.nl of telefoonnummer 14 0182.

De gemeente neemt eerst een besluit over de ingekomen aanvraag. Dit besluit wordt later gepubliceerd. In die publicatie vindt u ook informatie over het indienen van bezwaar of zienswijzen.

Indien van toepassing worden de bouwplannen ter beoordeling voorgelegd aan de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit. Als u belangstelling hebt om de behandeling van een bepaald bouwplan bij te wonen, dan kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Vergunning, toezicht en handhaving, telefoonnummer 14 0182.

Naar boven