Bestemmingsplan “Noorderhaven veld 15-17”, gemeente Zutphen

 

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken, op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro), bekend dat zij het volgende bestemmingsplan aan het voorbereiden zijn:

Bestemmingsplan “Noorderhaven veld 15-17”, gemeente Zutphen

Het bestemmingsplan ziet op de realisatie van appartementen op de velden 15, 16 en 17 in Noorderhaven gelegen aan het Statenbolwerk en de Noorderhavenstraat te Zutphen.

Procedure

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt gemeld dat over dit voornemen nu nog geen zienswijzen naar voren kunnen worden gebracht. Evenmin zullen stukken ter inzage worden gelegd en/of worden onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voornemen.

Het ontwerpbestemmingsplan zal naar verwachting eind augustus van 2020 ter inzage worden gelegd. De kennisgeving van de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd in de Staatscourant, het Contact, het digitale gemeenteblad (via www.overheid.nl) en op de gemeentelijke website. In deze kennisgeving wordt aangegeven wanneer en op welke wijze gereageerd kan worden op het ontwerpbestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Ruimte, Economie en Duurzaamheid via telefoonnummer 14 0575.

Zutphen, 12 augustus 2020

Burgemeester en wethouders van Zutphen

Naar boven