Ingekomen aanvraag omgevingsvergunning -Meeuwenlaan 40 te Noordwijkerhout

De volgende aanvraag omgevingsvergunning is binnen gekomen:

2020-010144, Meeuwenlaan 40 te Noordwijkerhout,het plaatsen van een dakkapel in het voorgeveldakvlak, 04-08-2020

Meer weten over ingekomen aanvraag

De publicatie van een ingekomen aanvraag is een kennisgeving en betekent niet dat de aanvraag ter inzage ligt. De binnengekomen aanvraag is soms nog niet volledig, er kunnen nog veranderingen in worden aangebracht en de toestemming kan worden geweigerd.

Nog geen bezwaar indienen

Zolang de aanvraag in behandeling is, kunt u nog géén bezwaren indienen. Dat kan pas wanneer er een besluit is genomen. Het verzonden besluit wordt bekend gemaakt.

In sommige gevallen wordt als voorbereiding van een besluit een aparte procedure gevolgd. Als de gemeente medewerking wil verlenen dan wordt het ontwerpbesluit zes weken ter visie gelegd. In deze periode kunt u zienswijzen indienen, waarmee de gemeente rekening moet houden bij de beslissing. De ter visie legging wordt bekend gemaakt.

Meer weten?

Indien u informatie wenst over de behandeling van een specifieke aanvraag, dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst West-Holland op telefoonnummer 071-4083200, op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur. U kunt uw vraag ook stellen via infobouwen@odwh.nl.

Naar boven