Verleende omgevingsvergunning voor handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening, Berkenstraat 53, Brunssum

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brunssum maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning heeft verleend voor handelen in strijd met regels ruimtelijke ordeninging, het betreft het starten van een schoonheidssalon aan huis, op het adres Berkenstraat 53 te Brunssum. (De beschikking is op 4 augustus 2020 verzonden.)

Dossiernummer: 20235

Inwerkingtreding

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na datum van verzending.

Rechtsbescherming

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken na de datum van verzending van deze beschikking hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Brunssum, Postbus 250, 6440 AG Brunssum.

U kunt ook digitaal een bezwaarschrift indienen via www.brunssum.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Het bezwaarschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

  • 1.

    naam en adres van de indiener;

  • 2.

    de dagtekening;

  • 3.

    omschrijving van het besluit, waartegen bezwaar wordt gemaakt;

  • 4.

    de gronden van het bezwaar.

Indien belanghebbende voor een vergoeding in de kosten van een gegrond verklaard bezwaar in aanmerking wenst te komen, dient dit in het bezwaarschrift te worden aangegeven.

Tevens kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) worden verzocht een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) te treffen, indien onverwijlde spoed dat, gelet op de betrokken belangen, vereist.

Inzage

Wilt u de beschikking inzien? Op verzoek wordt u (delen van) de beschikking digitaal toegestuurd. U dient hiervoor het digitale formulier 'Opvragen gegevens naar aanleiding van openbare bekendmaking' in te vullen. Het digitale toezenden van (delen van) de beschikking is kostenloos, tot het moment waarop het besluit onherroepelijk is geworden, dat wil zeggen definitief is. Wilt u ná het onherroepelijk worden van het besluit stukken toegestuurd krijgen, dan worden daarvoor legeskosten in rekening gebracht.

Naar boven