Gemeente Bergen op Zoom - Verlening omgevingsvergunning voor het verbouwen van een woning (inpandig verbouwen, wijzigen achtergevel en toevoegen van dakramen), Hoogstraat 11, Bergen op Zoom

Verleende omgevingsvergunning (uitgebreid)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat, onderstaande omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure is toegepast , is verleend:

Aanvraagnr.

Verzenddatum

Adres Activiteit

WO/2020/426

17-07-2020

Hoogstraat 11, Bergen op Zoom, het verbouwen van een woning (inpandig verbouwen, wijzigen achtergevel en toevoegen van dakramen)

Ter inzage verleende omgevingsvergunning (uitgebreid)

De verleende omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na deze bekendmaking, tijdens openingsuren, ter inzage in het stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan 4 te Bergen op Zoom. Wilt u de verleende omgevingsvergunning komen inzien buiten de openingsuren dan kunt u een afspraak maken met onze medewerkers van het KCC, telefonisch bereikbaar via 140164.

Indienen beroepschrift bij rechtbank

Tegen een omgevingsvergunning, die is voorbereid met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure, kan door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend of waarvan niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, binnen 6 weken een gedagtekend, gemotiveerd en ondertekend beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, postbus 90006, 4800 PA Breda. De termijn van 6 weken voor het indienen van een beroepschrift vangt aan na de dag dat de omgevingsvergunning ter inzage is gelegd.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien een beroepschrift is ingediend kunnen u en eventueel andere belanghebbenden de voorzieningenrechter van de rechtbank te Breda verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Zowel voor het in behandeling nemen van het beroep als het verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

 

Naar boven