Gemeente Stichtse Vecht - verleende omgevingsvergunning ter hoogte van Herenstraat 41 Breukelen - tijdelijke sanitaire unit voor bootvaarders

De gemeente heeft op 3 augustus 2020 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 2020-000123 voor tijdelijke sanitaire unit op locatie Herenstraat 41 inBreukelen. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:

  • bouwen van een bouwwerk

  • handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening

Heeft u opmerkingen, vragen of wilt u meer informatie over dit besluit dan kunt u contact opnemen met de gemeente Stichtse Vecht via info@stichtsevecht.nl of telefoonnummer 14 0346.

Procedure

Vindt u het besluit onjuist, dan kunt u binnen zes weken een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift stuurt u naar burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht, postbus 1212, 3601 GR MAARSSEN. In dit bezwaarschrift dient tenminste uw naam en adres te staan, een omschrijving van het besluit, de reden(en) waarom u bezwaar heeft en uw handtekening. U kunt een bezwaarschrift ook digitaal indienen via www.stichtsevecht.nl/bezwaar. Daarvoor heeft u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Voor het behandelen van een bezwaarschrift hoeft u niets te betalen.

Soms heeft een besluit onherstelbare gevolgen. Dan kunt u niet wachten tot burgemeester en wethouders een beslissing nemen op uw bezwaar. In zo’n geval kunt u aan de rechter vragen om snel een voorlopige uitspraak te doen. Dit noemen we een ‘voorlopige voorziening’. Een verzoek om een voorlopige voorziening stuurt u naar de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U stuurt het verzoek in tweevoud, samen met een kopie van uw bezwaarschrift.

U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen via www.rechtspraak.nl. Ook hiervoor dient u te beschikken over een DigiD. Op de genoemde site is hierover meer informatie te vinden. Aan het indienen van een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden. Op www.rechtspraak.nl vindt u meer informatie over de hoogte van het bedrag.

 

 

Naar boven