Gemeente Bergen op Zoom - Verlening omgevingsvergunning voor het plaatsen van kunstwerk de Bospoort, Anton van Duinkerkenpark, Bergen op Zoom

Verleende omgevingsvergunning (regulier)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend, dat met toepassing van de reguliere voorbereidingsprocedure onderstaande omgevingsvergunning, is verleend:

Aanvraagnr.

Verzenddatum

Adres Activiteit

WO/2020/449

17-07-2020

Anton van Duinkerkenpark, Bergen op Zoom, het plaatsen van kunstwerk de Bospoort

Indienen bezwaarschrift en verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening

Indienen bezwaarschrift

Tegen een omgevingsvergunning, die is voorbereid met toepassing van de reguliere voorbereidingsprocedure, kan door belanghebbenden binnen 6 weken na de datum van verzending van de omgevingsvergunning een gedagtekend, gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom, postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Indien een bezwaarschrift is ingediend kan je de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, postbus 90006, 4800 PA Breda, verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek worden griffierechten geheven.

Wil je de verleende vergunning komen inzien? Maak dan een afspraak met onze medewerkers van het KCC, telefonisch bereikbaar op 140164.

 

Naar boven