Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Klaas van der Meijstrjitte 1C te Bitgummole (Uitgebreide procedure)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waadhoeke hebben een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer V-20200191 voor een omgevingsvergunning op het perceel aan deKlaas van der Meijstrjitte 1C te Bitgummole. Het besluit betreft het brandveilig gebruiken van de Kinderopvang "Kwetternest". Het ontwerpbesluit is verzonden op 6 augustus 2020. Burgemeester en wethouders van de gemeente Waadhoeke zijn voornemens om de gevraagde vergunning te verlenen.

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis aan de Harlingerweg 18 in Franeker. De inzageperiode is 6 weken en start op 6 augustus 2020. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen via vergunningen@waadhoeke.nl of telefoonnummer 0517-380380.

Procedure

Bent u het niet eens met het ontwerp van dit besluit, dan kunt u tijdens de periode van inzage een zienswijze geven (Algemene wet bestuursrecht).

U stuurt uw schriftelijke zienswijze(n) naar:

College van burgemeester en wethouders van Waadhoeke

Postbus 58

8800 AB Franeker

Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze te geven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0517-380380. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming.

Naar boven