Gemeente Midden-Delfland - Verlening omgevingsvergunning – Het plaatsen van een dakkapel op het achtergevel dakvlak – Meerkoetlaan 2, 2636 ER Schipluiden

  • -

    Het plaatsen van een dakkapel op het achtergevel dakvlak aan de Meerkoetlaan 2, 2636 ER Schipluiden (23-07-2020) (Z-HZ_WABO-2020-0311).

Bovenstaande plannen kunnen worden ingezien van maandag tot en met vrijdag tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden).

Bezwaarmogelijkheden

Bent u het niet eens met dit besluit?

Wij hebben de bovenstaande vergunningen verleend. Toch kan het zijn dat u het niet eens bent met een besluit. Dan kunt u bezwaar maken. In dat geval adviseren wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. We nemen samen met u het besluit door. Komen we er niet samen uit? Dan kunt u een bezwaarschrift sturen naar het college van burgemeester en wethouders. Zorgt u er voor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden(datum genoemd na het besluit). Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen.

Let wel: ook anderen die belang hebben bij dit besluit kunnen bezwaar maken.

Voor nadere informatie over het indienen van bezwaar, kijk op www.middendelfland.nl/bezwaar

Hoe maakt u bezwaar?

U kunt uw bezwaarschrift digitaal indienen. Daarvoor moet u wel beschikken over een DigiD inlogcode. Op www.middendelfland.nl/bezwaar vindt u alle informatie.

U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen. Uw bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders.

Wanneer er sprake is van dringende spoed en niet kan worden gewacht op de beslissing op bezwaar, kan aansluitend een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ‘s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Voor dit verzoek betaalt u griffierecht. 

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Landschap, Wonen & Economie, tel. (015) 380 41 11.

Naar boven