ontwerpbesluit omgevingsvergunning fase 2 voor het bouwen van een villa en kappen van bomen aan de Westerduinweg 2 Aerdenhout

 

De aanvraag

Op 2 juli 2020 ontvingen we een aanvraag omgevingsvergunning fase 2 voor het bouwen van een villa en het kappen van 21 bomen op een perceel aan de Westerduinweg 2 te Aerdenhout. Het collega van burgemeester en wethouders is voornemens hieraan medewerking te verlenen.

 

Bij de op 23 juni 2020 verleende omgevingsvergunning fase 1 (ontheffing bestemmingsplan) was door het aanhaken van de Wet natuurbescherming, sprake van een uitgebreide openbare voorbereidingsprocedure. Dit maakt dat de aanvraag fase 2 (bouwen en kappen) ook volgens eenzelfde procedure dient te worden behandeld. Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning fase 2, inclusief de aanvraagstukken, worden zodoende zes weken ter inzake gelegd.

 

U kunt het ontwerpbesluit inzien

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 31 juli tot en met 4 september 2020 op werkdagen (behoudens vrijdag) van 8.30 tot 12.oo uur op het gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen. U kunt hiervoor een afspraak maken op onze gemeentesite.

 

Bent u het niet eens met het ontwerpbesluit?

Dan kunt u binnen de inzagetermijn uw zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen richt u aan burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE Overveen. Wij betrekken die bij onze besluitvorming. Tegen het definitieve besluit kunt u in beroep.

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van aanvragen in uw buurt? Meld u dan aan voor de e-mail service van overheid.nl.

 

Naar boven