ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerp vvgb Wet natuurbescherming bouwen woning Karel Doormanlaan 4 Aerdenhout

 

De aanvraag

Op 14 november 2019 ontvingen we een aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning op een perceel aan de Karel Doormanlaan 4 te Aerdenhout. Tevens betreft de aanvraag een verzoek tot verlenen van ontheffing van het bestemmingsplan. Het college van burgemeester en wethouders is voornemens hieraan medewerking te verlenen.

 

Daarnaast is de Wet natuurbescherming van toepassing op deze aanvraag. Gedeputeerde Staten van Noord-Holland heeft hiervoor een ontwerp verklaring van geen bezwaar aangegeven. Door het aanhaken van de Wnb is er sprake van een uitgebreide openbare voorbereidingsprocedure. Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning, inclusief aanvraagstukken en het ontwerp van de verklaring van geen bezwaar Wnb worden zodoende zes weken ter inzage gelegd.

 

U kunt het ontwerpbesluit inzien

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 31 juli tot en met 4 september 2020 op werkdagen (behoudens vrijdag) van 8.30 tot 12.oo uur op het gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen. U kunt hiervoor een afspraak maken op onze gemeentesite.

 

Bent u het niet eens met het ontwerpbesluit?

Dan kunt u binnen de inzagetermijn uw zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen richt u aan burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE Overveen. Wij betrekken die bij onze besluitvorming. Tegen het definitieve besluit kunt u in beroep.

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van aanvragen in uw buurt? Meld u dan aan voor de e-mail service van overheid.nl.

 

Naar boven