Kennisgeving besluit Omgevingsvergunning Smeijersdijk 1 a in Zuna

De gemeente heeft op 28 juli 2020 een besluit genomen op de aanvraag Omgevingsvergunning voor oprichten 2 loodsen een mestbewerkingsinstallatie en daarvoor 2 mestbassinsop locatie Smeijersdijk 1 a in Zuna. De vergunning is toegekend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Bouw

  • Milieu (vergunning)

Ook is besloten de vergunning op basis van artikel 6.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht direct in werking te laten treden.

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn tijdens openingstijden in te zien op het gemeentehuis. Het besluit is geregistreerd onder nummer HZ_WABO-20194663.

Procedure

Indien u belanghebbende bent kunt u beroep aantekenen tegen het besluit. U dient daartoe een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Hoe u beroep aantekent leest u op www.wierden.nl/beroep De termijn voor het indienen van een beroepschrift start op 31 juli 2020 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen met loket Bouwen en Wonen via email bouwenenwonen@wierden.nl of telefoonnummer 0546-580838.

Naar boven