Defect voertuig Grootebroek

Aan de Kloosterpoot te Grootebroek is een voertuig met kenteken 71-HX-HH op de openbare weg geplaatst. Vanwege het gevaar voor de omgeving (o.a. spelende kinderen), het negatieve effect op het uiterlijk aanzien van de leefomgeving, het onnodige beslag op parkeerruimte, mogelijk vandalisme en daaruit voorvloeiend gevaar voor mens en milieu, wordt artikel 5:4 en 5:5 van de Algemene Plaatselijke Verordening Stede Broec overtreden.

Wij roepen de eigenaar of houder van dit voertuig op om het voertuig binnen vier weken na publicatie van deze bekendmaking te verwijderen van onze openbare weg. Indien het voertuig niet binnen de door onze gestelde termijn is verwijderd zullen wij op grond van artikel 125 Gemeentewet en artikel 5:21 en verder van de Algemene wet bestuursrecht overgaan tot het toepassen van bestuursdwang. Dit houdt in dat wij het voertuig zullen (laten) verwijderen.

Na verwijdering zal het voertuig dertien weken worden opgeslagen op een door ons aangewezen plaats. Het voertuig wordt pas aan eventuele rechthebbende(n) teruggegeven indien deze de kosten van bestuursdwang betaalt. Indien de rechthebbende(n) zich niet binnen dertien weken na de datum van opslag meldt, dan wordt overgegaan tot verkoop/vernietiging van het voertuig.

Indien belanghebbende(n) het niet eens zijn met dit besluit dan kunnen zij binnen zes weken na bekendmaking van deze publicatie bezwaar indienen bij de burgemeester van de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA, Bovenkarspel.

Naar boven