Omgevingsvergunning Maastrichterlaan 129a te Vaals

Burgemeester en Wethouders maken bekend een omgevingsvergunning voor onbepaalde tijd te hebben verleend voor:

Het milieuneutraal veranderen of veranderen van de werking van een inrichting (artikel 2.1. onder e jo. Artikel 3.10 derde lid Wet algemene bepalingen omgevingsrecht), zijnde het amoveren van de LPG-tankinstallatie en het vervangen van de overige ondergrondse opslagtanks voor vloeibare brandstoffen, op het perceel Maastrichterlaan 129a te (6291 EN) Vaals, kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie A, nummer 9500 (ontvangen 04-06-2020).

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken kunnen van 23 juli 2020 t/m 2 september 2020 ter inzage aangevraagd worden via info@vaals.nl. Het besluit wordt gedurende de inzagetermijn ook gepubliceerd op www.officielebekendmakingen.nl (Gemeenteblad).

Bezwaar

Als dit besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u bezwaar maken. U moet dan binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden (22 juli 2020) een bezwaarschrift indienen. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • 1.

    de naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    de datum;

  • 3.

    een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, en

  • 4.

    de redenen van het bezwaar (motivering).

Het bezwaarschrift moet worden gericht aan:

College van Burgemeester en Wethouders van Vaals

Postbus 450

6290 AL Vaals

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als u een bezwaarschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. U kunt ook digitaal een verzoek indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Vaals, 31 juli 2020

Burgemeester en wethouders van Vaals

Naar boven