Verleende omgevingsvergunning Grauwe Polder 46

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de volgende omgevingsvergunning, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is, (deels) hebben verleend.

 

Verzenddatum besluit : 24 juli 2020

Intern kenmerk: 2020OG0 3 17 -01

Omschrijving project: het starten van een sportschool (in een gedeelte) van het bestaande pand

Locatie: Grauwe Polder 46

Postcode: 4876NB

 

De dag na de bekendmaking treedt de beschikking in werking. Binnen zes weken na de bekendmaking kunnen zowel de aanvrager als belanghebbende beroep aantekenen bij Rechtbank Zeeland West-Brabant, postbus 90006, 4800 PA Breda.

Het beroepschrift moet in tweevoud bij de rechtbank worden ingediend. De dag nadat de beroepstermijn is verstreken, treedt de beschikking in werking. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van de beschikking niet uit.

Als u niet wil dat deze beschikking in werking treeft na afloop van de beroepstermijn, kan tijdens die termijn om een voorlopige voorziening worden verzocht. Dit verzoek kan worden gedaan bij de Voorzieningsrechter van de Rechtbank Zeeland West-Brabant., sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. De beschikking treedt in dat geval niet in werking voordat over dit verzoek is beslist.

Naar boven