Gemeente Borne - Ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning en ontwerpbesluit weigering verklaring van geen bedenkingen (rectificatie vanwege verkeerde zienswijzentermijn) - bouwen van een vleeskuikenstal - Braamhaarsstraat 8, Zenderen

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om de omgevingsvergunning te weigeren voor het bouwen van een vleeskuikenstal op het perceel Braamhaarsstraat 8 te Zenderen. De gemeenteraad heeft op 30 juni 2020 het voornemen uitgesproken voor dit plan geen verklaring van geen bedenkingen af te geven.

Inzage

Bovenstaande ontwerpbesluiten liggen vanaf 16 juli 2020 tot en met 26 augustus 2020 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. In verband met de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus kunnen er voorlopig geen afspraken worden gemaakt om ter inzage gelegde stukken in te zien. In plaats daarvan kunt u een mail sturen naar info@borne.nl met de naam van het document dat u wilt inzien.

Zienswijzen

Een ieder kan van 16 juli 2020 t/m 26 augustus 2020 een mening geven over de ontwerpbesluiten. Dit heet het indienen van zienswijzen.

De zienswijzen gericht tegen de ontwerp weigering omgevingsvergunning kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 7620 AE Borne.

De zienswijzen gericht tegen de ontwerp weigering verklaring van geen bedenkingen kunnen schriftelijk worden ingediend door een brief te sturen naar de gemeenteraad, Postbus 200, 7620 AE Borne.

Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor dient u vóór 25 augustus 2020 een afspraak te maken met het team Fysieke Leefomgeving, telefoonnummer 074-2658524.

De aanvrager wordt zo nodig in de gelegenheid gesteld om te reageren op de ingediende zienswijzen. Tijdig ingediende zienswijzen zullen worden betrokken bij het definitieve besluit.

 

Naar boven