Kennisgeving m.e.r. Bluijssens Broekdijk 13 te Asten

Bluijssens Broekdijk 13 te Asten

het oprichten van 324 dierplaatsen voor melk- en kalfskoeien en 36 dierplaatsen voor vrouwelijk jongvee tot 2 jaar.

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij gelet op artikel 7.2, eerste lid onder b, van de Wet milieubeheer, in samenhang met artikel 2, tweede lid en vijfde lid onder a, van het Besluit milieueffectrapportage, en artikel 7.17, eerste en derde lid, van de Wet milieubeheer, hebben besloten dat voor de voorgenomen oprichting van 324 dierplaatsen voor melk- en kalfkoeien en 36 dierplaatsen voor vrouwelijk jongvee tot 2 jaar geen milieueffectrapport moet worden opgesteld.

 

Het besluit met de daarbij behorende bescheiden ligt met ingang van 28 juli 2020 gedurende 6 weken in het gemeentehuis bij het team Ruimte ter inzage. Wilt u stukken komen inzien? Neem dan contact op met het KCC voor het maken van een afspraak.

 

Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt dit besluit beschouwd als een voorbereidingsbeslissing waartegen geen direct bezwaar of beroep openstaat tenzij deze beslissing de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. In eerdere uitspraken heeft de Raad van State dat bijvoorbeeld omwonenden en milieuverenigingen in dit geval niet als direct belanghebbende worden gezien. U kunt uw reactie omtrent dit beoordelingsbesluit te zijner tijd kenbaar maken in het kader van de Omgevingsvergunningprocedure.

 

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_BMER-2019-7031 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer Ves Jacobs van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant via telefoonnummer (088) 3690685.

 

Naar boven