Omgevingsvergunning verleend Prins Mauritslaan en de invoegstrook A76 (richting Heerlen)

Prins Mauritslaan en de invoegstrook A76 (richting Heerlen), kadastraal bekend gemeente Beek, sectie A, nr. 5118 en sectie A, nummer 5248, het vervangen van het asfalt, het realiseren van een vluchtstrook ter hoogte van de invoegstrook (Datum bekendmaking 17 juli 2020, zaaknummer 2020050195)

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen 6 weken

na de datum van verzending/bekendmaking van een besluit (bijvoorbeeld wanneer de ver-gunning verleend is) hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beek.

Het bezwaarschrift dient ondertekend te zijn en tenminste te bevatten:

a. naam en adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. omschrijving van het besluit, waartegen bezwaar wordt gemaakt;

d. de gronden van het bezwaar.

Indien belanghebbende eventueel voor een vergoeding in de kosten van een gegrond ver-klaard bezwaar in aanmerking wenst te komen, dient dit in het bezwaarschrift te worden aan-gegeven.

Tevens kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond) worden verzocht een voorlopige voorziening (waaronder schorsing) te tref-fen, indien onverwijlde spoed dat vereist, gelet op de betrokken belangen. U kunt ook digi-taal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor precieze voorwaarden.

Nadere inlichtingen kunt u inwinnen bij Bouw- en Woningtoezicht, Raadhuisstraat 9 te Beek, telefoonnummer 046 – 43 89 222.

 

Naar boven