Voor bestemmingsplannen naar ruimtelijkeplannen.nl

De mogelijkheid om bestemmingsplannen van de gemeente Den Haag te raadplegen op de gemeentelijke website www.denhaag.nl/bestemmingsplannen wordt met ingang van 3 augustus 2020 beëindigd. Vanaf deze datum zijn bestemmingsplannen en alle andere ruimtelijke plannen alleen nog digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De mogelijkheid om de bestemmingsplannen op papier of digitaal bij de gemeente te raadplegen blijft bestaan.

Op ruimtelijkeplannen.nl kunt u in 1 keer zien welke ruimtelijke plannen voor een bepaald gebied gemaakt zijn. De site wordt door alle gemeenten gebruikt. Ook de bestemmingsplannen van Den Haag staan al langer op ruimtelijkeplannen.nl. Maar daarnaast verschenen de plannen ook altijd op de eigen website www.denhaag.nl.

Met de verbetering van ruimtelijkeplannen.nl is dat niet meer nodig. Vanaf 3 augustus 2020 is er dus nog maar 1 online loket waarop inwoners van Den Haag bestemmingsplannen op kunnen terugvinden.

Bestemmingsplannen inzien bij de gemeente

Hiervoor kunt u van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur terecht bij het Den Haag Informatiecentrum in het Atrium van het Stadhuis.

Naar boven