Besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure bouwen van stalen onderconstructie t.b.v. zonnepanelen/aanleg van een zonnepark, Kapelkesstraat te Eijsden.

Burgemeester en wethouders van Gemeente Eijsden-Margraten maken bekend dat het volgende besluit omgevingsvergunning ter inzage ligt voor:

Het bouwen van stalen onderconstructie t.b.v. zonnepanelen (excl. De pv panelen) en het strijdig gebruik van de grond voor de aanleg van een zonnepark op de percelen kadastraal bekend als EDN00-D-7740, 7741, 7742, 7743 en 7744, plaatselijk bekend als Kapelkesstraat te Eijsden. De aanvraag betreft mede het verzoek tot afwijking bestemmingsplan middels artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° van de Wabo. Hiervoor dient de uitgebreide procedure te worden gevolgd.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van terinzagelegging van het besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Limburg, Sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op bovengenoemde website vindt u de precieze voorwaarden.

Het beroepschrift/verzoekschrift dient te worden ondertekend en dient ten minste te bevatten:

de naam en adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep/verzoek is gericht; de gronden van het beroep/verzoek.

Alle stukken liggen, ingaande de dag na de publicatiedatum, in het gemeentehuis ter inzage. Voor inzage en nadere informatie dient u een afspraak te maken via het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043 458 8488.

In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus kunnen we u de stukken digitaal aanbieden. Neem hiervoor contact op met het KlantContactCentrum.

Tevens is het besluit en de bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met planid: NL.IMRO.1903.OMG1000eEIJ-VG01.

 

Eijsden-Margraten, 29 juli 2020

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten

De secretaris, Mari-An Gerits

De burgemeester, Dieudonné Akkermans

Naar boven