Burgemeester en wethouders van gemeente Nieuwegein maken het volgende bekend: Ontwerpbesluit omgevingsvergunning, Cimbaalsingel 1 te Nieuwegein

Ter inzage termijn: van 23-07-2020 t/m 02-09-2020

Cimbaalsingel 1, 3438DB Nieuwegein

Omschrijving: het brandveilig gebruiken van het pand met 40 zorgwoningen

Kenmerk: 824022

 

Korte omschrijving project

Op het perceel Cimbaalsingel wordt een nieuw pand gebouwd dat ruimte geeft voor 40 zorgwoningen. De omgevingsvergunning voor de bouw van dit pand is al eerder verleend. Stichting Reinaerde heeft nu een aanvraag gedaan specifiek voor het brandveilig gebruiken van het pand. De brandweer van de Veiligheidsregio Utrecht heeft de brandveiligheidsvoorzieningen beoordeeld en heeft een positief advies gegeven. Vervolgens is een ontwerpbesluit opgesteld voor de omgevingsvergunning. Dat ontwerpbesluit ligt 6 weken ter inzage zodat een ieder een zienswijze kan indienen.

Wilt u meer informatie?

In het kader van de uitgebreide voorbereidingsprocedure ligt het ontwerpbesluit ter inzage bij de Receptiebalie op de 1e etage van het Stadshuis aan het Stadsplein 1 te Nieuwegein (3431 LZ). U kunt daar iedere werkdag van 08.30 uur tot 17.00 uur zonder afspraak terecht en vragen naar het gewenste stuk.

Wilt u een zienswijze indienen?

In de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt, mag iedereen op het ontwerpbesluit reageren. Zo´n reactie heet een zienswijze en kan zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouders van Nieuwegein, t.a.v. afdeling Ruimtelijk Domein (RD), Postbus 1, 3430 Nieuwegein. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u van 08.30 uur tot 17.00 uur contact opnemen via ons Klant Contact Centrum, tel. 14 030 of via e-mailadres gemeente@nieuwegein.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek. Het verslag van dat gesprek vormt vervolgens uw zienswijze. Na afloop van de terinzagelegging neemt de gemeente een definitief besluit waarvan indieners van zienswijzen een afschrift krijgen. De gemeente licht in haar besluit toe hoe zij de zienswijzen bij het besluit betrokken heeft. U kunt in dit Gemeenteblad lezen wanneer de gemeente een definitief besluit over de aanvraag heeft genomen. Vanaf dat moment kunnen belanghebbenden beroep indienen.

Naar boven