Besluit van het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente Barendrecht tot eerste wijziging van de Regeling noodprocedure behandeling bezwaarschriften Barendrecht

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente Barendrecht;

 

ieder voor zover het hun bevoegdheden betreft;

 

gelet op artikel 7:5 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 84 van de Gemeentewet;

 

besluiten:

Enig artikel

De Regeling noodprocedure behandeling bezwaarschriften Barendrecht wordt als volgt gewijzigd.

 

Artikel 2 komt te luiden:

Artikel 2 Toepassingsbereik

 

  • 1.

    Deze regeling is van toepassing op bezwaarschriften die niet vallen onder het bereik van artikel 2, tweede of derde lid, van de verordening en voldoen aan een van de volgende voorwaarden:

    • a.

      op 16 maart 2020 niet zijn behandeld door de Commissie bezwaarschriften op een hoorzitting als bedoeld in artikel 13 van de verordening en op 13 juli 2020 niet zijn ingepland of behandeld op een hoorzitting van de commissie als bedoeld in artikel 4 van deze regeling;

    • b.

      (gereserveerd)

  • 2.

    Artikelen 10 tot en met 16 van de verordening zijn niet van toepassing op de in het vorige lid bedoelde bezwaarschriften.

  • 3.

    De secretaris tevens teamleider kan besluiten dat de hierna volgende artikelen niet van toepassing zijn op een bezwaarschrift. In dat geval zijn in afwijking van het tweede lid artikelen 10 tot en met 16 van de verordening van toepassing. Hij doet daarvan mededeling aan de belanghebbenden en het verwerend orgaan.

  • 4.

    Bij besluit van de burgemeester kunnen aan het eerste lid onderdelen toegevoegd worden die het toepassingsbereik van deze regeling wijzigen, volgens het volgende model:

    “op [datum] niet zijn behandeld door de Commissie bezwaarschriften op een hoorzitting als bedoeld in artikel 13 van de verordening [en op [datum] niet zijn ingepland of behandeld op een hoorzitting van de commissie als bedoeld in artikel 4 van deze regeling]”.

Aldus vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Barendrecht op 14 juli 2020,

de secretaris,

G.J. Bravenboer

de burgemeester,

drs. J. van Belzen

Aldus vastgesteld door de burgemeester van de gemeente Barendrecht op 14 juli 2020,

de burgemeester,

drs. J. van Belzen

Naar boven