Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Weperpolder 1 te Oosterwolde

De gemeente heeft op 10 juli 2020 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer OV-2020-1927 voor een omgevingsvergunning op de locatie Weperpolder 1 te Oosterwolde. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het ontwerpbesluit betreft:

het uitbreiden van de melkveeschuur

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling, schriftelijk of digitaal uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt ucontact opnemen via onderstaand telefoonnummer. U kunt de schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Via onze website kunt u ook digitaal uw zienswijze indienen. Houd u er rekening mee dat u dan in moet loggen met DigiD. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit wordt u nader geïnformeerdover de vervolgprocedure.

Meer informatie kunt u vinden op onze website (www.ooststellingwerf.nl). Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op via 0516 566 222 of gemeente@ooststellingwerf.nl

Naar boven