Bekendmaking ontwerpbeschikking (WABO) uitgebreide voorbereidingsprocedure, week 30, 22 juli 2020

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen:

 

Voor: het brandveilig gebruiken van een gebouw

Locatie: Oude Rijksweg 10B in Krabbendijke

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn met ingang van donderdag 23 juli 2020 gedurende zes weken in te zien in het gemeentehuis te Kruiningen. Dit inzien kan tijdens de openingstijden of op afspraak. Een afspraak kunt u maken door te bellen met de gemeente, telefoonnummer 14 0113. De ontwerpbeschikking is tevens digitaal te raadplegen op de gemeentelijke internetpagina www.reimerswaal.nl, via Actueel > Bekendmakingen.

Zienswijze

Eenieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal (adres: Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0113. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.reimerswaal.nl. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Nomden via het centrale telefoonnummer 14 0113.

 

Kruiningen, 22 juli 2020

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal

drs.ir. F. Schouten

Hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving

Naar boven