Besluit omgevingsvergunning - Argusvlinder 4 in Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Terneuzen hebben op 14 juli 2020 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer W-AOV200293 voor het bouwen van een woning op de locatie Argusvlinder 4 in Terneuzen.

De vergunning is verleend.

Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Bouw

  • Inrit/Uitweg

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden binnen zes weken na datum bekendmaking (14 juli 2020) tegen het besluit een bezwaarschrift indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders. Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van een vergunning niet. Als onmiddellijke spoed dit vereist kunnen belanghebbenden ook een voorlopige voorziening vragen. Dat kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team bestuursrecht Breda, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voorwaarde is dat de aanvrager van een voorlopige voorziening een bezwaarschrift heeft ingediend. De voorzieningenrechter kan bijvoorbeeld een regeling treffen voor de periode dat het bezwaarschrift nog in behandeling is. De indiener van een verzoek om voorlopige voorziening moet griffierechten betalen.

Nadere informatie is te verkrijgen bij het team Vergunningen en Handhaving, Stadhuisplein 1 in Terneuzen, tel. 14 0115. Voor het digitaal inzien van de plannen dient u telefonisch een afspraak te maken.

Terneuzen, 22 juli 2020

 

Burgemeester en Wethouders,

drs. J. (Jordan) Daane RA, loco-secretaris

drs. F.O. (Frank) van Hulle, loco-burgemeester

 

Naar boven