Kennisgeving besluit voor omgevingsvergunning het verbouwen van een woning - De Banten 3 in Sebaldeburen

Besluit omgevingsvergunning De Banten 3 Sebaldeburen

Burgemeester en wethouders van gemeente Westerkwartier maken bekend dat zij de omgevingsvergunning De Banten 3 Sebaldeburen, het verbouwen van een woning, met afwijking ex artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wabo hebben verleend.

Ter inzage

De beschikking met bijbehorende stukken ligt vanaf 15 juli 2020 tot en met 26 augustus 2020 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), locatie Gemeentehuis Zuidhorn, Hooiweg 9 Zuidhorn. Ook zijn de stukken digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer van het plan is NL.IMRO.1969.OVBG20HERS2.

Beroep

Tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning kan tot en met 26 augustus 2020 beroep worden ingesteld door:

  • 1

     

    degene die een zienswijze heeft ingediend en belanghebbende is;

  • 2

     

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om hun zienswijzen tegen het ontwerpbesluit kenbaar te maken.

    In een beroepschrift moet u in ieder geval vermelden uw naam, adres, handtekening en de dagtekening. Ook geeft u een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen u beroep aantekent en de redenen waarom u beroep instelt. Zo mogelijk moet een kopie van het besluit worden meegezonden. Het beroep kunt u sturen naar: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt ook digitaal beroep instellen via: digitaalloket.raadvanstate.nl. Daarvoor moet u beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

    Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

    Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in werking treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Binnen de beroepstermijn kunnen belanghebbenden een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor de besluiten niet in werking treden, totdat op het verzoek is beslist.

    Aan het instellen van beroep en het indienen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

    Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met het KCC (tel. 14 0594).

Naar boven