Drieëntwintigste wijziging Besluit mandaat, volmacht en machtiging Rotterdam 2016

Het college van burgemeester en wethouders en de burgemeester van de gemeente Rotterdam, elk voor zover het zijn bevoegdheden betreft,

 

gelezen het voorstel van 17 juni 2020 van de Algemeen Directeur; registratienummer 20bb007912;

 

gelet op afdeling 10.1.1 van de Algemene wet bestuursrecht;

 

overwegende, dat het Besluit mandaat, volmacht en machtiging Rotterdam 2016 periodiek wordt gewijzigd;

 

besluiten:

Artikel I

Het Besluit mandaat, volmacht en machtiging Rotterdam 2016 wordt als volgt gewijzigd.

 

A

Artikel 2.12 komt als volgt te luiden:

Artikel 2.12 Griffier, collegemandaten

Aan de griffier wordt door het college van burgemeester en wethouders mandaat verleend tot:

  • 1.

    het nemen van besluiten op verzoeken van betrokkenen in het kader van hoofdstuk III van de Algemene verordening gegevensbescherming van de Europese Unie;

  • 2.

    het ten laste van de gemeente aan een raadslid of aan een burgerlid als bedoeld in artikel 4 van de Commissieverordening 2018 voor de duur van de uitoefening van zijn functie informatie- en communicatievoorzieningen ter beschikking te stellen, bedoeld in artikel 3.3.2 van het Rechtspositiebesluit decentrale politieke ambtsdragers.

B

Onder vervanging van de punt aan het slot van artikel 3.5, vijfde onderdeel, door een puntkomma wordt een onderdeel toegevoegd, luidende:

  • 6.

    het melden van een inbreuk in verband met persoonsgegevens bij de toezichthoudende autoriteit, bedoeld in artikel 33 van de Algemene verordening gegevensbescherming.

C

Onder vervanging van de punt aan het slot van artikel 3.8, vierde onderdeel, door een puntkomma wordt een onderdeel toegevoegd, luidende:

  • 5.

    het melden van een inbreuk in verband met persoonsgegevens bij de toezichthoudende autoriteit, bedoeld in artikel 33 van de Algemene verordening gegevensbescherming.

D

Artikel 4.2 vervalt.

 

E

Artikel 4.3a vervalt.

 

F

Onder vervanging van de punt aan het slot van artikel 5.3, vierde onderdeel, door een puntkomma wordt een onderdeel toegevoegd, luidende:

  • 5.

    het aanvragen van autorisatie voor Suwinet Inkijk voor het Jongerenloket en het machtigen tot het gebruik maken van de autorisatie op grond van artikel 5.9, eerste lid, onder f, van het Besluit SUWI.

G

Artikel 8.1 wordt als volgt gewijzigd:

  • 1.

    In onderdeel 22 wordt ‘Verordening parkeerregulering en parkeerbelastingen 2018’ vervangen door ‘vigerende Verordening parkeerregulering en parkeerbelastingen’.

  • 2.

    In onderdeel 23 wordt ‘Uitvoeringsbesluit Parkeren Rotterdam 2017’ vervangen door ‘vigerend Uitvoeringsbesluit parkeren Rotterdam’.

H

Onder vervanging van de punt aan het slot artikel 10.1, onderdeel 6, door een puntkomma wordt een onderdeel toegevoegd, luidende:

  • 7.

    het beslissen op een verzoek tot nadeelcompensatie.

Artikel II

Dit besluit treedt in werking met ingang van 1 juli 2020.

Aldus vastgesteld in de vergadering van 30 juni 2020.

De secretaris,

V.J.M. Roozen

De burgemeester,

A. Aboutaleb

Aldus vastgesteld door de burgemeester op 30 juni 2020.

De burgemeester,

A. Aboutaleb

 

Dit gemeenteblad is uitgegeven op 7 juli 2020 en ligt op dins-, woens- en donderdagen van 9.00 tot 13.00 uur ter inzage bij het Bestuurlijk Informatiecentrum Rotterdam (BIR), locatie Wachtruimte Timmerhuis, Halvemaanpassage 1 (trap op, melden bij Informatiebalie)

(Zie ook: www.bis.rotterdam.nl – Regelgeving of Gemeentebladen chronologisch)

Naar boven