Vastgesteld wijzigingsplan Zuidermeerweg 5a, Zuidermeer (Gemeente Koggenland)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 29 juni 2020 het wijzigingsplan Zuidermeerweg 5a, Zuidermeer (2019) hebben vastgesteld.

Inhoud

Met het wijzigingsplan wordt het ter plaatse aangegeven bouwvlak voor een nieuwe stolp vergroot. Bij het uitwerken van de plannen is gebleken dat er een omissie in het eerder vastgestelde wijzigingsplan zit. Het op de verbeelding aangegeven bouwvlak is te klein, waardoor de beoogde nieuwe stolp niet gerealiseerd kan worden. Met dit wijzigingsplan wordt deze omissie hersteld.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en het besluit tot vaststelling van dit wijzigingsplan liggen met ingang van 9 juli 2020 gedurende 6 weken ter inzage (tot en met 20 augustus 2020). Het vastgestelde wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar via www.koggenland.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop “in procedure” en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatieplan is: NL.IMRO.1598.WPLG2Zuidermrwg5a-va01.

Het wijzigingsplan is op afspraak ook in te zien op de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).

Beroepsmogelijkheden

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht of het niet eens zijn met de aangebrachte wijziging ten opzichte van het ontwerp.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

 

Gemeente Koggenland

Naar boven