Gemeente Vaals - verlening omgevingsvergunning - (ver)bouwen van een bouwwerk - Koperstraat 4, Vaals

  • IB.

    BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

Ingevolge de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht en de Wet algemene bepalingen om-gevingsrecht wordt bekend gemaakt, dat Burgemeester en Wethouders hebben besloten:

  • Bij beslissing op bezwaar een omgevingsvergunning onder onlosmakelijk verbonden voor-waarden te verlenen voor het (ver)bouwen van een bouwwerk gelegen aan de Koperstraat 4 te Vaals en het handelen in strijd met het planologisch regime voor beschermde monumenten. (besluit d.d. 30-06-2020, verzonden d.d. 30-06-2020).

Binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit kunnen belanghebbenden die hierdoor rechtstreeks in hun belang zijn getroffen, tegen dit besluit ( onder IB ) een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Limburg (Postbus 950, 6040 AZ Roermond). Tevens kan gelijktijdig met of na het instellen van beroep – bij een spoedeisend belang – een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank.

Het besluit ligt voor iedereen gedurende de termijn dat beroep kan worden ingediend tijdens de openingsuren van het gemeentehuis ter inzage bij het Klant Contact Centrum. Iedereen kan tegen vergoeding van de (leges)kosten een afschrift van het besluit krijgen.

 

Naar boven