Besluit op aanvraag omgevingsvergunning, Scherpenering 27 in Wintelre, bouwen van een aardappelopslagloods/machineberging

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:

Locatie:

Scherpenering 27 in Wintelre

Omschrijving:

bouwen van een aardappelopslagloods/machineberging

Besluitdatum:

23 juni 2020

Zaaknummer:

EER-2018-0438

Onderdelen:

  • Bouwen

  • Afwijken bestemmingsplan

Procedure:

Regulier

Toelichting:

Op 22 juni 2018 heeft het college van burgemeester en wethouders de aangevraagde omgevingsvergunning geweigerd. Op 25 november 2019 (SHE 18/3285 WABOA V136) heeft de bestuursrechter uitspraak gedaan inzake het tegen dit besluit op bezwaar gerichte beroepschrift. De rechter heeft het beroepschrift gegrond verklaard. Wij hebben daarom besloten de omgevingsvergunning alsnog te verlenen.

 

Niet eens met dit besluit? Beroep mogelijk.

Binnen zes weken na de dag waarop dit besluit ter inzage is gelegd, kan beroep worden ingesteld. Het beroepschrift moet naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit beroep wordt ingesteld en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het beroepschrift moet worden gericht aan de Rechtbank Oost-Brabant (Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch).

Voor deze procedure bij de rechtbank is griffierecht verschuldigd. Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Kijk op deze site voor de voorwaarden.

Het besluit ligt gedurende zes weken ter inzage. Inzage van stukken kan alleen op afspraak (via e-mail: vergunningen@kempengemeenten.nl of telefoonnummer 0497-531300). Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken. Dan zorgen wij ervoor dat de stukken voor u beschikbaar zijn.

Naar boven