Besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tiel houdende regels omtrent het aanwijzen van de heffing- en invorderingsambtenaar (Aanwijzingsbesluit Heffings- en Invorderingsambtenaar 2020)

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tiel;

 

gelet op artikel 231, tweede lid, onderdeel b en c, van de Gemeentewet;

 

overwegende dat uitvoeringstaken met betrekking tot de gemeentelijke heffingen en belastingen (anders dan de taken die door Belastingsamenwerking Rivierenland worden verzorgd) worden uitgevoerd door de Gemeenschappelijke Regeling Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe.

 

besluit

Artikel 1  

Het teamhoofd Financieel Advies van de Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe aan te wijzen als onbezoldigd gemeenteambtenaar, belast met de heffing van gemeentelijke belastingen, bedoeld in artikel 231, tweede lid, onderdeel b van de Gemeentewet.

Artikel 2  

Het teamhoofd Financieel Beheer van de Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe aan te wijzen als onbezoldigd gemeenteambtenaar, belast met de invordering van gemeentelijke belastingen, bedoeld in artikel 231, tweede lid, onderdeel c van de Gemeentewet.

Artikel 3  

  • 1.

    Dit besluit treedt in werking op de dag na de dag van bekendmaking hiervan.

  • 2.

    Alle vorige besluiten inzake de aanwijzing van heffings- en invorderingsambtenaren bij de Bedrijfsvoeringsorganisatie West-Betuwe worden per datum van inwerkingtreding van dit besluit ingetrokken.

  • 3.

    Dit besluit wordt aangehaald als: Aanwijzingsbesluit Heffings- en Invorderingsambtenaar 2020

Aldus vastgesteld in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tiel d.d. 30 juni 2020.

Burgemeester en Wethouders van Tiel

De secretaris,

Drs. I van der Valk

De burgermeester,

Ir. J. Beenakker

Naar boven