Gemeente Heusden - Ontwerp omgevingsvergunning (intrekking) Kanaalweg 5 in Drunen

Het college van Heusden maakt bekend dat zij van plan is op verzoek van de provincie Noord-Brabant de omgevingsvergunning voor de melkrundveehouderij aan de Kanaalweg 5 in Drunen in te trekken. Alle bedrijfsactiviteiten op de locatie zijn gestopt.

Inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van 9 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant, Postbus 75, 5000 AB in Tilburg, of digitaal naar info@omwb.nl. Graag bij uw reactie zaaknummer 20041207 vermelden.

Wilt u mondeling reageren, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant via telefoonnummer (013) 20 60 100.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Naar boven