Gemeente Landgraaf - Verleende reguliere omgevingsvergunning(en) week 28

* Op 29-06-2020 voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening i.v.m. het starten van een B&B op het adres/de locatie Stationsstraat 6 Landgraaf, Dossiernr: 2020-0262, datum verzending vergunning: 30 juni 2020

* Op 30-06-2020 voor het bouwen van een tuinhuisje/buitenberging op het adres/de locatie Achter De Heggen 39 Landgraaf, Dossiernr: 2020-0315, datum verzending vergunning: 1 juli 2020

De stukken kunt u vanaf de dag na de publicatiedatum, op afspraak, inzien in het Klant Contact Centrum van de gemeente Landgraaf in het Burgerhoes.

U kunt op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen een besluit. Stuur binnen zes weken na datum van de verzending van het besluit een brief naar het college van burgemeester en wethouders.

U moet de brief ondertekenen. In de brief moeten de volgende gegevens staan:

- uw naam en adres;

- de datum van uw brief;

- de omschrijving van het besluit, waartegen u bezwaar maakt;

- de redenen waarom u het niet eens bent met dit besluit.

Is de situatie zo dringend dat u niet kunt wachten op de beslissing op uw bezwaarschrift? Dan kunt u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank een voorlopige voorziening vragen. Dit verzoek dient u in bij de rechtbank Limburg, postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Voor digitale indiening moet u beschikken over DigiD.

Als hierboven niet de datum van verzending van de beschikking aan de aanvrager is vermeld, kunt u deze navragen bij het Klant Contact Centrum, telefoonnummer 14 045. Wij raden u aan om, voordat u een bezwaarschrift indient, de beschikking en de daarbij behorende stukken te raadplegen en overleg te plegen met medewerkers van het Klant Contact Centrum.

Naar boven