Kennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning voor het uitvoeren van inrichtingsmaatregelen ten behoeve van het verbeteren van de waterhuishouding, zoals het aanpassen van watergangen, het verwijderen en het aanbrengen van stuwen en duikers - diverse locaties in de NBW polders, project Zuidelijk Westerkwartier

De gemeente Westerkwartier heeft op 30 juni 2020 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z202002007 voor het uitvoeren van inrichtingsmaatregelen ten behoeve van het verbeteren van de waterhuishouding, zoals het aanpassen van watergangen, het verwijderen en het aanbrengen van stuwen en duikers op locatie diverse locaties in de NBW polders, project Zuidelijk Westerkwartier. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde, of van werkzaamheden

Procedure

Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt het bezwaar richten aan gemeente Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op de dag na 30 juni 2020 en bedraagt 6 weken. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via info@westerkwartier.nl of telefoonnummer 14 0594.

Naar boven