Gemeente Zeewolde, verleende omgevingsvergunning, Nulderpad 5, het tijdelijk plaatsen van containers(14)

Wij hebben op 3 juli 2020 een omgevingsvergunning verleend voor het tijdelijk plaatsen van container(14), activiteit 1,3*, op de locatie Nulderpad 5. De vergunning heeft dossiernummer: 20Z0001723.

 

Ter inzage

De stukken liggen vanaf 15 juli 2020 ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentehuis tijdens openingstijden. In verband met de Corona maatregelen verzoeken wij u, om voor uw bezoek aan het gemeentehuis, de website te raadplegen.

 

Bezwaar maken

Als u belanghebbende bent en u bent het niet eens met het hierboven genoemde besluit dan kunt u binnen 6 weken een bezwaarschrift indienen. Deze termijn gaat in op de dag na de genoemde besluitdatum. U kunt dit doen bij burgemeester en wethouders. In het bezwaarschrift moet u motiveren waarom u het niet eens bent met het besluit en u moet het ondertekenen. Kijk voor de online mogelijkheid om bezwaar in te dienen op www.zeewolde.nl/bezwaar.

 

Voorlopige voorziening

U kunt naast het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. U moet dan een kopie van het bezwaarschrift meesturen.

 

U kunt ook online het verzoekschrift indienen bij deze rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Griffierecht betalen

Voor de behandeling van een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De griffie van de rechtbank informeert u over de hoogte van dit bedrag en over de manier van betalen.

 

* Activiteit 1=bouwen, 2= uitvoeren werk, 3=afwijken bestemmingsplan, 4=brandveilig gebruiken, 5=milieu inrichting oprichten of veranderen, 6=slopen, 7=kappen, 8=opslaan roerende zaken, 9 = uitweg maken

 

Naar boven