Kennisgeving ontvangst aanvraag hz_wo Barmsijs 10 te Nieuwegein

Bekendmaking ontvangst aanvraag voor een omzettingsvergunning, Barmsijs 10 te Nieuwegein

 

Ontvangen op: 28-06-2020

Ter inzage termijn: 3 juli t/m 16 juli

Barmsijs 10 te Nieuwegein

Omschrijving: voor het omzetten van de zelfstandige woonruimte in een zelfstandige woonruimte en een onzelfstandige woonruimte. Deze vergunning is aangevraagd op grond van de Huisvestingsverordening Regio Utrecht 2019 Gemeente Nieuwegein.

Kenmerk: 836465

Wilt u een reactie geven?

De gemeente toetst de ingekomen aanvraag nog om te bepalen of zij de aangevraagde omzettingsvergunning verleent of weigert. U kunt al wel een reactie geven. Deze reactie heet een zienswijze. Later in de procedure kan dat ook nog. U kunt in dit Gemeenteblad lezen wanneer de gemeente een besluit over de aanvraag heeft genomen. Vanaf dat moment kunt u bezwaar aantekenen. Uw zienswijze kan zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Uw reactie richt u aan Burgemeester en wethouders van Nieuwegein, t.a.v. afdeling Ruimtelijk Domein, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen via ons Klant Contact Centrum (14030).

Wilt u meer informatie?

U kunt de aanvraag opvragen bij het Omgevingsloket. Dat doet u door een verzoek te mailen aan omgevingsloket@nieuwegein.nl. Vermeld in uw mailbericht ook uw telefoonnummer en geef duidelijk aan welk besluit u wilt inzien. U krijgt dan via een antwoordmail een digitale versie van de aanvraag aangeboden.

Naar boven