Hollands Kroon, week 27 verleende uitgebreide omgevingsvergunning voor het veranderen van het kerkgebouw, Brink 57 te Slootddorp.

Soort bekendmaking: Omgevingsvergunning

Zaaknummer : Z-242581

Plaats : Brink 57 1774 BB Slootdorp

Omschrijving : Verandere van het kerkgebouw

Datum besluit: 30 juni 2020

Ter inzage

De stukken liggen met ingang van 3 juli 2020 tot en met 12 augustus 2020 op afspraak ter inzage. Wilt u een afspraak maken om de vergunning in te zien of meer informatie? Maak dan telefonisch een afspraak via telefoonnummer 088 – 321 5000.

 

De stukken kunt u opvragen via vergunningen@hollandskroon.nl

 

Beroep

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend, kunnen tegen dit besluit op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken, binnen de termijn van ter inzage legging, beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Holland, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

 

Voorlopige voorziening

Als u vindt dat, zolang nog niet op uw beroepschrift is beslist, deze beschikking nog niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Haarlem een schorsing/voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Een schorsing/voorlopige voorziening kunt u alleen vragen als u tegelijk ook beroep heeft ingesteld. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

 

Kosten

Aan het instellen van beroep en het vragen van een schorsing/voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). Dit zijn soms aanzienlijke bedragen, kijkt u eerst voor informatie op www.rechtspraak.nl bij ‘griffierecht bestuursrecht’.

Naar boven