Kennisgeving ontwerp omgevingsvergunning, uitgebreide procedure (artikel 3.10 Wabo) t.b.v. bijgebouw Kerkpad 8, Tienhoven aan de Lek

 

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen als bedoeld in artikel 2.1, 2.10 en 2.12, eerste lid, onder d, voorbereid met een uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 3.10, eerste lid, onder b Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

De omgevingsvergunning is aangevraagd om de bouw van een bijgebouw mogelijk te maken bij de woning aan Kerkpad 8, Tienhoven aan de Lek.

 

Inzage

Het ontwerp van de omgevingsvergunning, inclusief de bijbehorende stukken, kan vanaf vrijdag 3 juli 2020 tot en met donderdag 13 augustus 2020 op de volgende wijze worden ingezien:

1. digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. De documenten kunnen worden gevonden via het digitale identificatienummer: NL.IMRO.1961.pbTLKerkpad8-ON01

 

2. op papier uitsluitend op afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis locatie Vianen aan de Voorstraat 30 te Vianen. U kunt daarvoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer I. Slager, via telefoonnummer 088 599 7000.

 

Zienswijzen

Het college van burgemeester en wethouders neemt een besluit over de verlening van de omgevingsvergunning, waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

 

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van gemeente Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Indien u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer 088 599 7000 met de heer I. Slager van het team Ruimtelijke Ontwikkeling. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

 

gemeente Vijfheerenlanden, 2 juli 2020

Naar boven