Gemeente Heerlen - bekendmaking loting die de volgorde van inhoudelijke toetsing van aanvragen om exploitatievergunningen voor speelautomatenhallen bepaalt

 

 

Op grond van artikel 4 van de "Beleidsregels exploitatievergunningen speelautomatenhallen Heerlen 2020" wordt de volgorde bepaalt waarin de deelnemende aanvragen voor de exploitatievergunning speelautomatenhal voor inhoudelijke toetsing in aanmerking komen bepaald door een loting.

 

Deze vindt plaats op:

 

9 juli 2020 om 12.30

in de Raadszaal van de gemeente Heerlen

Raadhuisplein 1 te Heerlen

 

De bezoekerscapaciteit is in verband met de geldende corona-maatregelen beperkt tot 18 personen. Bezoekers dienen zich daarom vooraf aan te melden via m.veltrop@heerlen.nl onder vermelding van “bijwonen lotingsprocedure Raadszaal 9 juli 2020”.

 

Indien het toegestaan aantal bezoekers overschreden wordt, worden per aangevraagde locatie 2 bezoekers toegelaten, zijnde ofwel de aanvrager ofwel personen die de aanvrager blijkens een schriftelijke machtiging vertegenwoordigen. De overige bezoekers worden toegelaten in volgorde van ontvangst van de aanmelding van de bezoekers per e-mail.

 

Bij binnenkomst dienen bezoekers zich te melden aan de receptie van de ingang van het Stadhuis, zijde Raadhuisplein.

 

Naar boven