Ontwerp-beleidsregels Nota Bodembeheer Limburg Noord 2020-2029 ter inzage

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de ontwerp-beleidsregel Nota Bodembeheer Limburg Noord 2020-2029 voor een ieder ter inzage ligt.

Voor het opstellen van de nieuwe Nota Bodembeheer, met bijbehorende bodemkwaliteitskaart en bodemfunctieklassenkaart, is aansluiting gezocht bij het werkgebied van de RUD Limburg Noord. Zo is er een gezamenlijke Nota Bodembeheer voor alle 15 Noord- en Midden-Limburgse gemeenten tot stand gekomen. De vastgestelde kaart kan onder voorwaarden en in combinatie met een vooronderzoek gebruikt worden als milieuhygiënische verklaring (bewijsmiddel) bij grondverzet, ruimtelijke initiatieven, bouwplannen en saneringen.

 

Inzage en raadplegen

De ontwerp Nota Bodembeheer, met bijbehorende bodemkwaliteitskaart en bodemfunctieklassenkaart, ligt vanaf 30 juni 2020 voor 6 weken ter inzage.

In het kader van de corona-richtlijnen is er een aangepaste procedure voor het inzien van stukken. U kunt een mail sturen naar info@roerdalen.nl met daarin het verzoek om de betreffende stukken te mogen ontvangen. Deze worden dan per mail aan u toegezonden. Beschikt u niet over de mogelijkheid om stukken digitaal te ontvangen? U kunt dan telefonisch een afspraak maken om de stukken bij het Servicepunt Roerdalen te komen inzien.

 

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Het mondeling indienen van zienswijzen is eveneens mogelijk.

 

Informatie

Voor meer informatie, voor het maken van een afspraak of voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer Limpens van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

 

Naar boven