Langendam - D. Koddelaan (hoek) in Zoutelande, verleende omgevingsvergunning voor het bouwen van twee vrijstaande woningen

(uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Extern zaaknummer: SXO46640451

 

Datum besluit:23 juni 2020

 

Het besluit is ten opzichte van het ontwerpbesluit niet gewijzigd. Het besluit, de aanvraag en de daarbij behorende stukken liggen vanaf woensdag 1 juli 2020 ter inzage op het gemeentehuis.

 

Beroep

Vanaf1 juli 2020 is de mogelijkheid om beroep in te dienen tegen dit besluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbesluit;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij tijdens die termijn beroep is ingesteld én een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, postbus 90006, 4800 PA Breda. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, postbus 90006, 4800 PA Breda. De rechtbank brengt hiervoor kosten in rekening.

 

Ter inzage

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis, Traverse 1 in Domburg.

De Centrale Publieksbalie werkt in verband met het coronavirus uitsluitend op afspraak en dan alleen voor urgente zaken.

Wilt u één of meerdere dossiers inzien? Wij helpen u graag en vragen u contact op te nemen via 0118 555444, dat kan vanaf 08.30 uur ‘s morgens. U kunt ons ook mailen: gemeente@veere.nl. Geeft u daarbij het externe zaaknummer aan.

Naar boven