Wijzigingsplan ‘Parkwijk ’t Ham’

Burgemeester en wethouders van Roermond maken, op grond van het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 23 juni 2020 het wijzigingsplan “Parkwijk ’t Ham” (NL.IMRO.0957.BPW0000298-VG01) hebben vastgesteld.

Bij onderhavig wijzigingsplan is gebruik gemaakt van een binnenplanse wijzigingsbevoegdheid om de bestemming ‘Maatschappelijk’ te wijzigen in een woonbestemming. Het plan maakt de realisatie van maximaal 35 vrijstaande grondgebonden woningen mogelijk.

Het plan is gewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 1 juli 2020 tot en met 11 augustus 2020 voor eenieder ter inzage in het Stadskantoor, Kazerneplein 7 en kan via de gemeentelijke website worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vanaf 1 juli 2020 tot en met 11 augustus 2020 kan tegen het besluit van het college door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht. De indiener van een beroepschrift kan, als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, op 12 augustus 2020. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven