Verleende omgevingsvergunning 1e fase Westerduinweg 2 Aerdenhout

Op 19 december 2019 ontvingen we een aanvraag omgevingsvergunning 1e fase voor het bouwen van een villa op het perceel Westerduinweg 2 te Aerdenhout. Deze aanvraag is volgens een uitgebreide openbare voorbereidingsprocedure behandeld. Dit houdt in dat wij eerder het ontwerpbesluit ter inzage hebben gelegd. Aangezien hier tegen geen (nadere) zienswijzen zijn ingediend, hebben wij besloten de gevraagde omgevingsvergunning op 23 juni 2020 te verlenen, Hiertegen kunnen belanghebbenden beroep aantekenen.

U kunt het besluit inzien

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn van 24 juni 2020 tot 5 augustus 2020 op afspraak digitaal in te zien aan de publieksbalie van de gemeente Bloemendaal. Op verzoek kunnen de stukken digitaal worden toegezonden.

Beroep

Belanghebbenden die hun zienswijze hebben gegeven op het ontwerpbesluit kunnen gedurende 6 weken tegen dit besluit beroep indienen bij de Rechtbank Noord-Holland (sectie bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem).

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan op de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd. Het beroep kan ook digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor is wel een elektronische handtekening nodig (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

De indiener van een beroepschrift kan ook een voorlopige voorziening, zoals schorsing, vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland (sectie bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). Deze kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed dat vereist. Dit kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

 

Naar boven