Gemeente Lingewaard - verlening omgevingsvergunning - brandveilig gebruiken deel van het pand t.b.v. buitenschoolse opvang - Appelbongerd 21, Huissen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een besluit hebben genomen inzake een omgevingsvergunning, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is.

 

Zaakid: 1952115983

OLO-nummer: 4848237

Omschrijving: het brandveilig gebruiken deel van het pand t.b.v. buitenschoolse opvang

Adres: Appelbongerd 21 Huissen

Activiteit: Brandveilig gebruiken

Besluit: Verlenen

Datum ondertekening: 11 juni 2020

Datum verzending: 11 juni 2020

 

Indienen beroepschrift

Belanghebbende, die door deze beschikkingen rechtstreeks in hun belang menen te zijn getroffen, kunnen op basis van de Algemene Wet Bestuursrecht, binnen bovengenoemde periode, tegen het besluit beroep instellen bij de rechtbank. Het beroepschrift kunt u zenden aan; Rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen over het onderwerp naar voren heeft gebracht. Ook kan, indien er sprake is van spoedeisend belang, een verzoek om voorlopige voorziening, met betrekking tot een besluit waartegen beroep is ingesteld, worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U moet dan wel een afschrift van het ingediende beroepschrift bijvoegen.

 

Naar boven